HTML

CoupéCabriolet

Az autós világ legszebb, legérdekesebb, legdrágább, legautóbb autói. Válogatás, érdekességek, újdonságok a Coupék és Cabrioletek, Roadsterek, Spyderek, Targak világából.

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Linkblog

Archívum

Exkluzív csomagok Porschékhoz

2010.03.29. 19:05 :: Dr. Robin Masters

A stuttgarti Porsche sportautógyártó négy exkluzív csomagot készített el a két kis fenevadhoz, a Boxsterhez és a Caymenhez, amelyek által a vásárlók még egyedibbé tehetik autóikat. A négy csomag közül kettő a kényelemre helyezi a hangsúlyt, kettő pedig a sportosságot fokozza. A "Comfort" csomag többek között olyan népszerű extrákat tartalmaz, mint a Bi-xenon aktív, kanyarkövető fényszórók, tempomat, automatikusan sötétedő tükrök, valamint esőérzékelő és bőrborítás. Az "Infotainment" csomag része a Porsche Communication Management (PCM), amelybe integrálva van a navigációs berendezés és az univerzális audiócsatlakozó, amelyhez MP3 lejátszót, vagy iPod-ot csatlakoztathat a tulaj, ha épp kedvenc zenéit kívánja hallgatni. Ha pedig már a zenénél tartunk, akkor ebben a csomagban megtalálható a Sound Pacage Plus is, amely a Boxster esetében 7 hangszóróból ontja az 185 W teljesítményű zenét, a kupé testvérében, a Caymanban pedig 9 hangszóró adja a 235 W zenei aláfestést, a CD lemezekből pedig hetet fogad a tár. A belső értékek további javításán túl a másik két csomag a külsőt dobja fel. A "Design" csomag része a 19 colos, fekete színű könnyűfém felni, a fekete tükrök, a szintén fekete első beömlők, valamint a beltérben is feltűnik egy-két fekete díszítés és a kipufogó formája is eltér a többi változattól. A "Design Sport" csomag továbbá módosított orrspoilert és hátsó légterelő is megtalálható. A csomagok ára hozzávetőlegesen 700 ezer és 1,8 millió Ft közé esnek és már megrendelhetőek.

Szólj hozzá!

Címkék: porsche boxster cayman porsche boxster porsche cayman

A bejegyzés trackback címe:

https://coupecabriolet.blog.hu/api/trackback/id/tr891878713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása