HTML

CoupéCabriolet

Az autós világ legszebb, legérdekesebb, legdrágább, legautóbb autói. Válogatás, érdekességek, újdonságok a Coupék és Cabrioletek, Roadsterek, Spyderek, Targak világából.

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Linkblog

Archívum

Álom Audi

2010.03.31. 16:15 :: Dr. Robin Masters

Akár a jövő új Audi sportautója is lehetne az RS7 Concept, amelyet egy független designer, bizonyos Adriano Mudri tervezett. Az autó jelenleg csupán álom, azonban a formaterv igen látványosra sikeredett. A négykarikás márka mai formatervezési elemeit ötvözte saját elképzelésével. A formatervben kissé visszaköszön az Audi R8, illetve némileg a TT és a Bugatti Veyron vonalai is. A végeredmény azonban egy markáns, kétüléses sportautó lett. Mudri elképzelése szerint az RS7 egy önálló sportkupé, amely középmotoros és hátsókerékhajtású, tehát nem jelenik meg az Audi híres Quattro összkerékhajtási mechanizmusa. Szembetűnő tovább, hogy az autó orrán nincs a mai Audikat meghatározó óriási Single Frame hűtőrács. A fényszórókat vékony LED-ek helyettesítik, az ajtók pedig a Lamborghini mintájára fölfelé nyílnak. Adriano Mudri egyébként a grazi egyetemen tanulta a szakmáját, ipari formatervezésből diplomázott. Már korábban is készített pár futurisztikus autóipari formatervet, jelenleg a Magna-Steyr cégnek dolgozik, mint külső formatervező. Habár az általa elképzelt Audi RS7 ebben a formában vélhetően soha nem fog megvalósulni, mégis esetlegesen ötletet meríthetnek belőle a gyári formatervezők és mérnökök, mellesleg Mudri számára remek reklám.

Szólj hozzá!

Címkék: audi kupé rs7 audi rs7 adriano mudri

A bejegyzés trackback címe:

https://coupecabriolet.blog.hu/api/trackback/id/tr911884344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása